Вузькоспеціалізований ніж з дуже вузьким і гнучким лезом, з серії ножів для шефів.
Ідеальний для филетирования. Цей ніж прекрасний для обробки філе, при роботі і приготуванні риби. Хороша гнучкість ножа дозволяє легко переміщати його вздовж хребта і під шкіру риби, а тонке лезо - навколо районів, що прилягають до кісток, і рівномірно підрізати вздовж шкіри.
З филейным ножем, відокремити філе дуже легко і просто, а при певних навичках і зовсім не складе праці.
Цей ніж має спеціальне пристосування на обуху, яке значно полегшує очищення риби.
Серія кухонних ножів Swibo - це серія більше для професіоналів, чим для любителів. Ножі ідеально підібрані під всі необхідні потреби і потреби. Відрізняються надійністю, функціональністю, і, звичайно ж, неперевершеним якістю Victorinox.
Відмінною рисою саме цієї серії є яскраво жовтий колір рукояті у ножа.
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Країна виробник | Швейцарія |
Тип | Філейний ніж |
Користувацькі характеристики | |
Довжина клинка, мм | 160 мм |
Марка стали | X50CrMoV15 |
Твердість клинка, HRC | 55-56 |
Колір | Помаранчевий |